Digital

Innovation labs digitale forretningsenhed

Digital by Innovation Lab er Innovation Labs grafiske, digitale forretningsenhed. Vi hjælper gennem konceptudvikling og wireframing virksomheder med at konkretisere og planlægge digitale produkter, grafiske identiteter, magasiner, brochurer eller websites.

Process

Vi tager brugerne alvorligt, og arbejder altid for at give dem den bedste oplevelse med produktet. Det er omdrejningspunktet for vores proces.

Af den grund vægter vi brugerinvolvering højt.

Med udgangspunkt i det problem din forretning prøver at løse, finder vi gennem research og co-creation workshops frem til wireframen - en første prototype på et koncept. Herefter startes den agile udviklingsprocess op, hvor vi gennem små iterationer og løbende tests når frem til det endelige resultat i tæt samarbejde med kunden.

Hvem er vi?

Digital by Innovation Lab er et lille dedikeret team på 4 mand. 2 udviklere, 1 designer og 1 ideation lead og workshop facilitator.

Kontakt os

Digital by Innovation Lab
Mindegade 13 2. sal
8000 Aarhus C

Digital by Innovation Lab er Innovation Labs nye grafiske, digitale udviklingsafdeling. Vi hjælper gennem konceptudvikling og wireframing virksomheder med at konretisere og planlægge deres digitale produkt eller website.

Digital Produkter

ProjectPad | Internal crowdfunding

ProjectPad

Platform for crowdfunding internal projects