Demolab

Internet of Things, Quantified Self, 3D Printere og Robotter. Kickstarter, Virtual Reality, Mixed Reality, Droner, SmartHome og Artificial Intelligence

– Alle ting som i stigende grad vil påvirke både dit privatliv såvel som virksomheders dagligdag.

Demolab gennemsøger internettet, konferencer og Silicon Valley for den nyeste teknologi og de nyeste gadgets, så du kan få hands-on experiences med netop disse ting, og samtidig få indsigt i hvordan din virksomhed kan få nytte af IoT, VR eller andre nye og smarte teknologier.
Hver måned kommer der nye og interessante teknologier i Demolab, leveret direkte fra vores samarbejdspartnere, som på hver sin måde har en ny vinkling på et af de overordnede temaer, som findes i Demolab, værende IoT, 3D Print, Wearables eller meget andet.

Hands-on oplevelsen som Demolab tilbyder, giver en langt bedre forståelse for den indvirkning, en teknologi potentielt måtte have på din hverdag eller dit arbejdsliv. Ydermere øger hands-on oplevelser, kreativiteten, den logiske og sproglige forståese og ikke mindst indlæringsevnen hos mennesker.

Demolab tilbyder alt fra kreative indspark ved strategi- og fokusdage til workshops og rådgivning. Vi har blandt andet tidligere rådgivet omkring følgende:

  • 3D Print/Printere og materialer
  • Internet of Things
  • Virtual/Mixed/Augmented Reality
  • Smart House
  • Maker spaces

 

 

 

De forskellige gadgets var meget spændende, og har sat nogle tanker i gang i forhold til udvikling
Charlotte Herum Larsen
Danske Spil