Culture & Business by Innovation Lab

Vorsprung durch Kultur

Erhvervslivet er kulturløst, og kulturlivet er erhvervsløst. Og skellet imellem dem er meningsløst. Hvorfor skal man henslæbe primærdelen af sin vågne tilværelse som privatansat i kulturel berøvelse? Og hvorfor skal kulturlivet drænes for kræfter af et endeløst bureakratisk setup, der ikke tjener den større sag?

Det har vi tænkt os at lave om på. Derfor Culture & Business by Innovation Lab. Fordi kultur kan være det, der erstatter ledelse i fremtidens organisationer. Fordi kultur er en fantastisk forretning. Fordi uden kultur er alt andet, du laver og foretager dig, kopierbart. Fordi vi som mennesker er vilde med mening, nysgerrighed, personlighed og en fremadorienteret måde at udleve til arbejdsliv på. Fordi kultur måske er det eneste, vi i virkeligheden kan forholde os til. Alt andet er sekundært.

Kulturen i virksomheder og andre organisationer giver differentiering fra konkurrenterne og personlighed til brandet. Dét er noget medarbejdere, kunder og brugere kan forholde sig til.

At en stor del af kulturlivets gøren og laden i Danmark er udliciteret til det offentlige, og at kulturinstitutionerne er begravet i krav om bureaukratisk afrapportering og delvis politisk styret af en interesseforvirret embedsmandshær, er heller ikke befordrende for kunsten og kulturens frie udvikling. Det er tid til nye balancer. Det er ganske enkelt tid til forbedring. Og det ligger lige for.

Da virksomhederne mere end nogensinde har brug for at gøre sig fortjent til sit brand og bedst aktiverer dette gennem begejstrede medarbejdere, entusiastiske kunder og ikke mindst inspirerede kuturelle partnerskaber, er dette det bedste tidpunkt nogensinde at lade disse to verdener gå op i en højere enhed. 

Hvis du også vil arbejde med at booste forretningsdelen i din kulturinstitution, booste kulturen i din virksomhed, eller skabe et mere autentisk brand og højere medarbejdertilfredshed gennem kulturelle partnerskaber, så ring eller skriv til Kim Bisgaard på +45 20609192 eller kim@ilab.dk 

Læs mere om Kim Bisgaard her.

 

Læs mere om konkrete ydelser og produkter nedenfor.

 

"Stor tak for en medrivende, engageret og tempofyldt tour de force af en knivskarp og humoristisk formidlet analyse af verdenssituationen"
Jesper Gotlieb, ekstern lektor, Aarhus Universitet.

"Kim is a true creative bombshell worth throwing into any process that needs innovation, rethinking and a touch of humor"
Henrik Holst Christensen, owner Brandstifter A/S.

"Super inspirerende og lærerigt indlæg. Vi blev præsenteret for de nyeste tendenser indenfor oplevelsesindustrien på en medrivende og meget oplagt måde"
Annette Poulsen, afd.chef, Erhvervsakademi Dania.

"Kim is one of the futures very important players concerning developement and structuring of the experience economy and a fastmover on trends"
Chresten Ibsen, CEO, CHIB.

"Kim is one of only a handful of people I know, with the ability to combine a profound creative skillset with knowledge about analyses and strategy"
Jesper Broberg, CEO, Gejst Studio.

"Kim har en enorm viden om trends og tendenser og kan derigennem både udfordre og udvikle konkrete tiltag til sine kunder. Han kan flytte de fleste"
Peter Fasting Bauer, HumanTrust A/S.

Culture & Business by Innovation Lab Produkter

Coaching

Changing any of your behavioral patterns may take some time